Ga naar content
Alle recepten

Tagliatelle met warm gerookte zalm

Bereidingstijd
Bereidingstijd
25 minuten
Personen
Personen
4

Wat heb je nodig?


1 pak tagliatelle

400 gram warm gerookte zalm

200 gram zeekraal

300 gram kruidenkaas

4 grote tomaten

100 milliliter balsamicoazijn

2 teentjes knoflook

1 rode ui

Verse peterselie

Hoe maak je het?


  • Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de tomaten en verpak ze samen met de balsamicoazijn en zeezout in aluminiumfolie. Gaar de tomaten 10 minuten in de oven.
  • Kook de tagliatelle naar behoren gaar en snipper de uit en knoflook. Bak deze glazig in olijfolie. Voeg dan de zeekraal toe en bak dit 2/3 minuten op hoog vuur mee.
  • Voeg de kruidenkaas toe, 3 eetlepels Simply Spices Witvis en 1 theelepel Simply Spices Peper. Als laatste voeg je de warm gerookte zalm toe en laat je dit even meebakken.
  • Je kan de gekookte tagliatelle door de saus roeren of deze apart serveren. Garneer de pasta af met de gehalveerde tomaten uit de oven en wat verse peterselie.

Deel dit recept


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!