Ga naar content
Alle recepten

Sucadelappen met zeezout

Bereidingstijd
Bereidingstijd
150-180 minuten
Personen
Personen
2 - 4

Wat heb je nodig?


  • Simply Spices mix voor Zeezout
  • Simply Spices mix voor Peper
  • 4 kleine sucadelappen
  • 1 gesnipperde ui
  • 4 laurierblaadjes
  • 70 gram tomatenpuree

Hoe maak je het?


  • Bak de sucadelappen rondom bruin in 2 - 3 minuten
  • Doe de gesnipperde ui, laurier en de tomatenpuree in de pan en doe er water bij tot de sucadelappen onder water staan
  • Laat het geheel vervolgens 2,5 uur pruttelen
  • Voeg na de bereiding de Simply Spices mix voor Zeezout en -Peper toe naar smaak

Sucadelappen met zeezout

Deel dit recept


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!