Ga naar content
Alle recepten

Stoofvleespotje

Bereidingstijd
Bereidingstijd
150 - 180 minuten
Personen
Personen
2 - 4

Wat heb je nodig?


  • Simply Spices mix voor Stoofvlees
  • 1 kg runderriblap
  • 6 Jeneverbessen
  • 4 laurierblaadjes
  • 200 ml rode wijn

Hoe maak je het?


  • Snijd de riblappen in blokjes en kruid deze met de Simply Spices mix voor Stoofvlees
  • Bak de blokjes aan alle kanten even aan
  • Voeg de wijn, jeneverbessen en de laurierblaadjes toe
  • Doe de deksel op de pan en laat het vlees 2,5 tot 3 uur op een laag vuur gaarstoven

Stoofvleespotje met allergeenvrije kruiden

Deel dit recept


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!