Ga naar content
Alle recepten

Smulbrood met gerookte zalm en zoete aardappelfriet

Bereidingstijd
Bereidingstijd
50 minuten
Personen
Personen
4

Wat heb je nodig?


1 doosje bladerdeeg (diepvries)

500 gram verse zalmfilet

1 bakje kruidenkaas

75 gram verse spinazie

1500 gram zoete aardappel

Peterselie

Hoe maak je het?


  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Snijd de zoete aardappel in de vorm van frietjes en kruid deze met de Simply Spices Kiptwist kruiden. Bak deze circa 40 minuten in de oven.
  • Laat 8 plakjes bladerdeeg ontdooien. Verdeel de zalmfilet in 4 gelijke stukken en plaats deze in het midden van een plakje bladerdeeg.
  • Kruid de zalmfilet met de Simply Spices Zalm kruiden en een eetlepel kruidenkaas. Maak de spinazie fijn door het te scheuren en verdeel dit ook over de zalm.
  • Plaats nu een ander plakje bladerdeeg over de zalmfilet en maak het pakketje dicht. Gaar deze de laatste 20 minuten mee in de oven bij de zoete aardappel frietjes.
  • Garneer af met wat peterselie.

Deel dit recept


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!