Ga naar content
Alle recepten
Nieuw!

Pasta Gorgonzola

Bereidingstijd
Bereidingstijd
15-20 min.
Personen
Personen
2-4

Wat heb je nodig?


  • 300 gram pasta
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 200 gram paddenstoelen
  • 1 eetlepel Simply Spices mix voor Salade.
  • Handje fijngehakte peterselie
  • 1 flesje kookroom
  • 100 ml droge witte wijn
  • 50 gram gorgonzola

Hoe maak je het?


  • Kook de pasta zoals vermeld op de verpakking
  • Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de gesnipperde ui met iets zout zodat deze lekker zacht en glazig gebakken wordt
  • Voeg dan de geperste knoflook en champignons toe met de Simply Spices mix voor Salade en blus af met de droge witte wijn
  • Voeg dan de kookroom met de helft van de peterselie toe en de gorganzola in stukjes erbij. 
  • Laat dit geheel zachtjes pruttelen tot de gorganzola gesmolten is.
  • Schep de pasta in een grote schaal en giet de saus erover. 
  • Maak het geheel af met de rest van de fijngehakte peterselie

Mocht je er vlees bij willen eten, dat kan aan het begin bij de ui en rookspek meebakken, of je eet er gebakken varkenshaasmedaillons bij.

Pasta Gorganzola recept Simply Spices

Deel dit recept


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!