Ga naar content
Alle recepten

Noodlessoep met gebakken kabeljauw

Bereidingstijd
Bereidingstijd
20 minuten
Personen
Personen
4

Wat heb je nodig?


4 pakjes kant en klare udon noodles

600 gram verse kabeljauwhaas

500 gram sperziebonen (diepvries)

1 bakje kastanje champignons

1 rode peper

2 blokjes visbouillon

Verse gember

Hoe maak je het?


  • Verdeel de kabeljauw in 4 gelijke stukken en kruid dit met de Simply Spices Witvis kruiden. Verpak dit in aluminiumfolie en gaar de kabeljauw pakketjes circa 15 minuten in de oven op 200 °C.
  • Snijd de kastanje champignons in plakjes en snijd ook de rode peper fijn.
  • Rasp wat verse gember en bak dit samen met de sperziebonen. Voeg na 2 minuten de champignons en de rode peper toe samen met 2 eetlepels Simply Spices Bami en Nasi kruiden. Wok dit 3 tot 5 minuten op hoog vuur.
  • Kook 1,5 liter water en voeg hier 2 blokjes visbouillon aan toe.
  • Verdeel de groente over 4 grote kommen en plaats hier de voorgegaarde noodles op. Giet hier de visbouillon overheen en als laatste de kabeljauw. Garneer af met wat koriander en bosui.

Deel dit recept


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!