Ga naar content
Alle recepten

Gnocchi met gamba’s, spinazie en verse paprikasaus

Bereidingstijd
Bereidingstijd
20 minuten
Personen
Personen
4

Wat heb je nodig?


  • 3 rode paprika’s
  • 200 ml tomaten frito
  • 1 rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 400 gram gepelde rauwe gamba’s
  • 250 ml slagroom
  • 400 gram verse spinazie
  • 250 gram cherrytomaten

     

Hoe maak je het?


  • Snijd de paprika in kleine stukjes en doe dit samen met de slagroom en tomato frito in een blender. Voeg hier ook 3 eetlepels Simply Spices Pasta aan toe en mix dit tot een gladde saus.
  • Snijd de knoflook en de rode ui en fruit dit aan met wat olijfolie in een wokpan. Kook en gnocchi naar behoren en halveer de cherrytomaten.
  • Kruid de gamba’s met 2 eetlepels Simply Spices Gehakt twist en bak deze mee met de ui en knoflook. Wanneer de gamba’s bijna gaar zijn voeg je de spinazie toe en bak deze mee. –
  • Hierna volgt de paprikasaus, de cherrytomaten en nog een eetlepel Simply Spices Gehakt twist. Laat alles even goed sudderen tot de saus wat ingedikt is en voeg als laatste de gekookte gnocchi toe en naar smaak nog Simply Spices Zeezout en Peper toe. Bon Apetit!

Tip! Geen trek in vis? Maak hem dan met varkensbraadworsten! Ook heerlijk.

Deel dit recept


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!