Ga naar content
Alle recepten
Simply Summer tip!
BBQ

Gevulde puntpaprika

Bereidingstijd
Bereidingstijd
10-15 minuten
Personen
Personen
2 - 4

Wat heb je nodig?


  • 4 Puntpaprika's
  • 350 gram half om half gehakt
  • 1 ei
  • 1 eetlepel Simply Spices Salademix
  • 2 eetlepels Simply Spices Gehaktmix
  • 2 eetlepels Zonnebloemolie

Benodigdheden:

  • Satéprikkers of ovenbakje

Hoe maak je het?


  • Was de paprika's en snijd de kap eraf. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's.
  • Meng het gehakt, het ei, de Simply Spices Salademix en vul hiermee de paprika's.
  • Snijd de gevulde paprika vervolgens in plakken van circa 2 cm. Plaats deze plakken gevulde paprika in een ovenbakje (geschikt voor de BBQ) of spies de plakken aan een satéprikker.
  • Meng de zonnebloemolie met Simply Spices Gehaktmix en kwast de paprika's in.

Deel dit recept


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!