Friends for great taste

  • Kies 6 favoriete smaken
  • Voeg deze één voor één
    toe aan je SIXPACK
  • SIXPACK vol? Rond je bestelling af,
    of vul een nieuwe!

Over ons


Liefde voor eten, verstand van allergie
 

Simply Spices is een jong bedrijf met een klein, hecht team mensen. We hebben allemaal jarenlang ervaring met de ontwikkeling, productie en verkoop van kruiden en specerijen. Ieder van ons heeft iets met eten: de één was ooit slager, de ander diëtist of kok. Simply Spices is het consumentenmerk van de firma Dutch Spices en is onderdeel van de Bieze Food Group. Ook werken we samen met onder andere de Stichting Voedselallergie en TNO.

Kwaliteit staat bij Simply Spices voorop!

Om deze reden heeft Simply Spices de eerste, superschone en goed bewaakte allergeenvrije mengerij in Europa gebouwd.

In deze mengerij komen alleen grondstoffen binnen, die door een zeer streng selectie- en auditproces  zijn gegaan. Allergenen komen de mengerij niet in, zelfs producten waar kruisbesmetting “mogelijk” zou kunnen zijn, komen er niet in! Wij nemen hier geen risico’s in en leveren alleen superschone producten van hoogwaardige kwaliteit. Alle leveranciers van grondstoffen dienen te voldoen aan de Vital 2.0 norm.

We zijn dol op kruiden en specerijen en hun exotische smaken. We weten precies waar we de meest aromatische nootmuskaat kunnen halen. Of wat het verschil is tussen Hongaarse en Spaanse paprika’s. Of welke kaneelschors het geurigst ruikt en welke peperplantages het schoonst werken. Onze liefde voor eten willen we met iedereen delen. Het is onze droom dat iedereen - óók met mensen met een voedselallergie - zorgeloos en met smaak kunnen genieten van lekker eten. Onze droom is gerealiseerd: de eerste Europese, superschone en goed bewaakte allergeenvrije mengerij voor kruiden en specerijen. Deze bewaken we met liefde en dagelijks werken we aan nieuwe en lekkere recepten.

Met deze spiceshop willen we iedereen in Nederland de gelegenheid geven om deze kruiden en specerijen te bestellen en daarvan te genieten. We zijn benieuwd wat jij vindt van onze spiceshop. Heb je opmerkingen, ideeën of tips? Wij horen ze graag! Mail jouw suggesties naar info@simplyspices.nl.