Ga naar content
Alle artikelen

Waarom is vis eten zo gezond?

Voor een gezonde levensstijl is vis eten belangrijk, want ze zeggen; wie genoeg (vette) vis eet, blijft langer gezond. Maar waarom is vis zo gezond? Het blijkt dat vis goed is voor je hersenen. Maar dat is niet de enige reden dat je vis moet eten. Vis bevat namelijk vitamine D en jodium, wat in weinig andere voedingsmiddelen te vinden is.

Iedereen kan genieten van vis door Simply Spices

Vis eten is dus gezond, maar helaas niet voor iedereen even lekker. Viskruiden zitten regelmatig vol met allergenen en dat maakt het voor veel mensen lastig om vis echt goed op smaak te brengen. Bij Simply Spices hebben wij de missie om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van dezelfde kruiden. Daarom zijn onze kruiden veilig voor 24 allergenen. Dus of je nou een glutenvrij dieet volgt, Sesamvrij moet eten of Melk- en lactosevrij bent; met onze kruiden geniet je maximaal van vis.

Simply gerechten met Simply Spices

Simply Spices heeft de kruidenmixen Zalm en Witvis ontwikkeld. Dit zijn de meest verkochte Simply Spices kruidenmixen en brengen onze visrecepten in een handomdraai op smaak. Hieronder onze favoriete visrecepten met Simply Spices Kruiden op een rijtje:

  • Zalmfilet

Een heerlijk stukje zalm dat binnen 10 tot 15 minuten al op tafel staat.

Bekijk het recept voor zalmfilet

Zalmfilet met allergeenvrije kruidenmix

  • Haring Bieten Salade

Om elke week vis te eten kan voor sommige lastig zijn. Daarom hebben wij de oplossing hiervoor: maak een heerlijke salade. 

Bekijk het recept voor haring bieten salade

  • Gebakken witvis

Witvis zit bomvol eiwitten die je heerlijk op smaak kan brengen met onze witvis kruiden.

Bekijk het recept voor witvis

Gebakken witvis - Recept van Simply Spices

Deel dit artikel


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!