Ga naar content
Alle artikelen

SIMPLY THE BEST SUMMER

Met tropische temperaturen is je fornuis overbodig en sta je het liefste iedere avond te grillen. Natuurlijk breng je de zwoele zomeravonden bij voorkeur buiten door en aan variatie op de BBQ geen gebrek. Met zomerse salades, groentespiesen en visgerechten is de ooit klassiek-gevulde BBQ rijker dan ooit.

Variatie op de BBQ

Asperge, aubergine, paprika, mais, gepofte aardappel en zelfs ananas. De producten op de grill worden gevarieerder en ook het dessert komt steeds vaker van de BBQ. Bij de bijgerechten, zoals groentespies is er meer aandacht voor passende kruiden en zelfs afgestemde dressings en sauzen. De grill wordt voor steeds meer doeleinden ingezet. Zo ook voor het voorbereiden van een soep, door tomaten smaakvol te grillen. Afwisseling is de grote trend en daar hoort ook het grillen van seafood bij.

Variatie op de BBQ

Samen genieten met allergeenvrije kruiden 

Die verrijking biedt het grote voordeel dat iedereen blij wordt van de grill. En niks heerlijker dan een tafel vol met genietende mensen. En achter de schutting: het volgende grillende gezelschap. Samen genieten is nog eenvoudiger met het kruidenassortiment van Simply Spices. Extreem geschikt voor de meest uiteenlopende BBQ-gerechten én allergeenveilig. Zo kan iedereen zorgeloos genieten. Het assortiment is een volledig aanbod aan de ideale en verrassende kruidenmixen voor vis-,groente-, aardappel, vlees én vis. Het kan immers niet gek genoeg op de grill.
 

‘BBQ-seizoen’ is niet langer een begrip. Grillen kan 365 dagen in het jaar. In theorie kan je afscheid nemen van je binnenkeuken.

Deel dit artikel


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!