Ga naar content
Alle artikelen

Thuis uit eten met jouw versspecialist!

De corona crisis heeft al een aantal weken grip op onze samenleving. We werken thuis, kunnen niet meer uit eten en feestjes en partijen worden afgezegd. Nu we zoveel thuis zijn en ook veel thuis werken heb je wel de mogelijkheid om van iedere maaltijd een feestje te maken! Even een hapje buiten de deur zit er dan misschien niet in, maar dankzij de versspecialisten en Simply Spices kan je thuis wel lekker kokkerellen.

Steun de versspecialist

Voor veel van ons bestaan de komende weken uit veel thuis zijn. Waar het kan wordt thuis gewerkt, de kinderen hebben online lessen voor thuis en we vieren weekend en vakantie aan de Costa del Achtertuin. Omdat veel sociale events komen te vervallen en we niet meer uit eten kunnen, leent deze periode zich natuurlijk uitstekend om van jouw thuis een volwaardig restaurant te maken. Op deze manier maak je er een feest van en steun je de versspecialist bij jou in de buurt. Wat ook niet geheel onbelangrijk is in deze tijd.

Lekker lunchen

Waar je normaal gesproken 2 bruine boterhammen met kaas meeneemt als lunch, kan je thuis een beetje uitpakken. Simply Spices inspireert je dan ook graag om tijdens het thuiswerken een lekkere lunch voor jezelf te maken. Smaakvolle en veilige recepten die je zelf makkelijk thuis kan klaarmaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke Boerenomelet met avocado en tomaat. Of een frisse Radijs Carprese?

Genieten in jouw thuisrestaurant

Waar je voorheen misschien nog wel eens naar een restaurant ging voor een lekker diner, is het nu tijd om de chef in jezelf te laten zien. En dan hebben we het echt niet over ingewikkelde, culinaire hoogstandjes hoor. Maar wel over smaakvolle gerechten met verse producten van jouw versspecialist. Samen met lekkere Simply Spices kruiden zet jij in een handomdraai een flitsend gerecht op tafel! Een gegrilde zeebaars met risotto bijvoorbeeld. De Italiaan is er niks bij! Of de lekkere Simply Lasagne met gehakt en Italiaanse groente. Steel gewoon thuis de show met jouw gerechten!

Naast het feit dat jouw huisgenoten, gezinsleden of partner heel blij is met deze culinaire uitspattingen, steun je op deze manier ook de lokale versspecialist. Iets wat heel belangrijk is in deze tijd, zodat we na de corona crisis ook onze verse producten kunnen blijven halen.

Gourmetten of BBQ’en met Pasen

Ook komt het Paasweekend eraan! Een gezellige paasbrunch met de hele familie zit er nu niet is, maar er zijn nog genoeg smakelijke mogelijkheden over. Het kan bijvoorbeeld heel leuk zijn om lekker met het gezin te gaan gourmetten, wat sausjes erbij en een mooi vleespakket van jouw slager en de gourmet pret kan beginnen! Of steek de BBQ aan en maak lekkere burgers, biefstukken en saté stokken!

Deel dit artikel


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!