Ga naar content
Alle artikelen

The making of! De Simply Spices BBQ recepten!

Yes!! We hebben weer een heel aantal nieuwe recepten online staan! Inmiddels heeft het hele land zomervakantie en daar zijn onze recepten dan ook op geïnspireerd. Vakantie in eigen land, lekker BBQ’en in de achtertuin of natuurlijk op de camping in één van onze buurlanden.

We geven je via deze blog graag een kijkje achter onze Simply Spices schermen bij de tot stand koming van deze mooie recepten!

Voordat er gefotografeerd kan worden is er natuurlijk nog een heel proces dat hieraan vooraf gaat. De recepten worden vooraf bedacht, al is er tijdens de dag zelf altijd ruimte voor een spontaan recept. Maar de meeste recepten worden vooraf door ons bedacht. Hier komt en mooie boodschappenlijst uit zodat we alle ingrediënten klaar hebben liggen op de dag van de fotoshoot.

Voor deze fotoshoot hebben we 2 dagen uitgetrokken, want we wilden jullie graag trakteren op heel veel nieuwe recepten! Ook hebben we gekozen voor een externe fotostudio. Een mooie kookstudio in het altijd pittoreske Tull en ‘ Waal! Naast foto’s zijn we namelijk ook begonnen met het maken van kookvideo’s om jullie nog meer te inspireren! Maar hierover later meer  ;-)

Deze keer hebben we gekozen voor recepten die passen bij de zomer, want het is tenslotte zomervakantie! Lekker veel voor de BBQ! Eenmaal aangekomen op de onze fotolocatie begint de dag natuurlijk met een lekker kopje koffie en het bekijken van de locatie. Zo wordt er een plan van aanpak gemaakt voor de komende 2 dagen. Alle lichten worden neergezet en er wordt een speciale hoek gecreëerd voor het maken van de receptfoto’s.

En dan… the cooking begins! De keuken vult zich met heerlijke geuren en alleen dat al werkt enorm inspirerend voor het mooi in beeld brengen van onze kruiden en de gerechten. Alles dat gekookt wordt proberen we zo mooi mogelijk te presenteren en hiervoor hebben we ook een heel scala aan servies meegenomen. En wanneer de foto’s dan zijn gemaakt is het tijd om natuurlijk ook even te proeven 😉

Zoals we eerder al zeiden, en je misschien op de foto’s  via Facebook ook wel kan zien, hebben we geëxperimenteerd met het maken van kookvideo’s zodat jullie onze recepten thuis nog makkelijker kunnen maken. Maar hierover later dus meer! Nog even geduld!

Bekijk hier onze nieuwe recepten voor op jouw BBQ! >>

Deel dit artikel


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!