Ga naar content
Alle artikelen

Simply Spices op vakantie!

YES! Voor velen van ons staat de zomervakantie weer voor de deur! En ja, de coronacrisis heeft misschien wat roet in het eten gegooid voor sommige vakanties. Maar in eigen land en binnen Europa mag gelukkig weer meer gereisd worden. Dus pak die koffer maar in en ga op vakantie met Simply Spices!

Naar de camping!

Wanneer we aan vakantie denken, dan denken we ook aan de camping! Met de tent, caravan of vouwwagen richting de Hollandse kust, Duitsland of ergens anders in Europa. De auto volgepakt om lekker te genieten op de camping! Op de camping moet natuurlijk ook kekookt worden. Dat kan op een BBQ, maar veel kampeerders voelen zich de chef van de camping met een skottelbraai of een ander mooi kooktoestel!

Recepten voor op de camping

Natuurlijk wil je niet te ingewikkeld doen op de camping en heb je ook niet de keuken die je thuis hebt. Maar dat betekent niet dat je geen lekkere maaltijd op de campingtafel kan zetten! Simply Spices heeft een aantal smakelijke recepten voor je op een rijtje gezet die makkelijk te bereiden zijn op de camping!

Bloemkoolnasi met garnalen

Een lekkere pan nasi is nooit weg, zeker deze bloemkoolnasie met Simply Spices kruiden is heel erg geschikt voor op de camping! De garnalen bak je met de Simply Spices Garnalen kruidenmix en voeg je aan het einde toe aan de heerlijke bloemkoolnasi! Kind kan de was doen ;-)

Romige maaltijdsalade

Wanneer het warm weer is heb je misschien minder zin in een warme maaltijd. Een maaltijdsalade is dan de perfecte uitkomst! Deze romige Simply Spices maaltijdsalade is goed gevuld en afgemaakt met onze Simply Spices Pasta kruiden. Deze salade is ook erg lekker als lunch!

Spaghetti Bolognese

Ja een heerlijke Spaghetti Bolognese is natuurlijk altijd goed! Onze Simply Spices Bolognese is echt om je vingers bij af te likken! Makkelijk te maken, maar oh zo lekker! Lekkere gehaktballetjes met Simply Spices Varkensvlees kruidenmix, een mooie tomatensaus en dat allemaal heel eenvoudig te maken op de camping!

De versspecialist op jouw vakantie bestemming!

Voordat je naar het buitenland vertrekt is het natuurlijk wel handig dat je alvast jouw favoriete kruidenmixen haalt bij de versspecialist in de buurt. Blijf je in Nederland? Kijk dan eens waar je een versspecialist kan vinden in de buurt van jouw vakantie bestemming! Bekijk alle verkooppunten hier >>

Deel dit artikel


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!