Ga naar content
Alle artikelen

Receptinspiratie voor Vaderdag

Het is juni, dus het blijft langer licht buiten, de eerste rokjesdagen zijn alweer geweest en ook de zonnebrand mag weer uit de kast! Maar juni betekent ook dat we de vaders van Nederland weer in het zonnetje mogen zetten. Het is namelijk bijna Vaderdag!

En hoe kan je jouw vader nou niet beter in het zonnetje zetten dan met een heerlijke, zelfgemaakte maaltijd! Met wat handige receptinspiratie van Simply Spices weten wij zeker dat jouw vader de dag van zijn leven heeft! 

Voor de pizzalovers! Pizza met rauwe ham & salami!

Is jouw vader dol op pizza's? Maak dan deze goed gevulde pizza met rauwe ham en salami! Top de pizza af met onze Simply Spices Salade kruiden voor dat Italiaanse tintje! Voor je het weet waant jouw vader zich aan de Italiaanse Riviera!

Broodje Twisted Beef

Met een hamburger ben je bij de meeste vaders wel aan het juiste adres, dus zeker met deze Twisted Beef Burger! De Simply Spices Kip Twist kruiden geven de 'twist' aan deze burger en maak hem af met wat garnering. Bijvoorbeeld een beetje sla, tomaat, ui en een lekker plakje kaas!

Ovenpasta met chorizo en bonen

Een stevige pasta voor stoere vaders! Deze ovenpasta is gevuld met pittige chorizo, bonen en gehakt. De Simply Spices Pasta en Gehakt Twist kruidenmix maken de pasta af en als je vader van pittig houdt kan je de ovenpasta afmaken met een beetje sambal! Pittig lekker!

Deel dit artikel


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!