Ga naar content
Alle artikelen

Receptinspiratie voor Moederdag

Het is weer mei! Bloemen komen uit, bijen vliegen in het rond en de temperatuur wordt steeds aangenamer! Maar de maand mei betekent ook dat het Moederdag is. De dag waarop we onze moeders even lekker in het zonnetje zetten. De perfecte gelegenheid om in de keuken eens flink uit te pakken!

Misschien ben je geen keukenprins of prinses, maar je moeder in het zonnetje zetten met een lekkere maaltijd hoeft echt geen hogere wiskunde te zijn. Wij helpen je graag een handje op weg met wat fijne receptinspiratie waar iedere moeder blij van wordt!

Pasta Pesto 

Is jouw moeder dol op Italiaans? Dan maak je met deze lekkere Pasta Pesto absoluut indruk. En pluspuntje voor jou: het is eigenlijk heel simpel te maken. Wil je hem vegetarisch maken volg dan gewoon het recept. Toch een beetje vlees toevoegen? Doe er dan wat ham of gerookte kip reepjes doorheen.

Zalmfilet met kruidenkorstje 

Voor alle moeders die dol zijn op een stukje vis: een lekkere zalmfilet met een fijn kruidenkorstje. De Simply Spices Zalm kruidemix zorgt voor deze lekkere kruidenkost en jij hoeft het visje alleen maar even mooi te bakken. Serveer de zalm bijvoorbeeld op een lekkere salade en jouw moeder heeft de Moederdag van haar leven!

Gehaktbal met een twist 

Een gehaktbal is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een mooie Moederdag maaltijd. Maar wij weten zeker dat jouw moeder zielsgelukkig wordt van deze gehaktbal met een twist! De Simply Spices Gehakt Twist kruidenmix zorgt voor deze twist. Lekker gebakken aardappeltjes erbij en wat verse groente en jij maakt de blits tijdens jouw Moederdag!

Griekse Rijstsalade 

Danst jouw moeder graag de Sirtaki? Dan is deze Griekse Rijstsalade een schot in de roos. Makkelijk te bereiden, maar oh zo smaakvol! De Simply Spices Salade kruidenmix zorgt voor die smaak en als je er zelf nog wat liefde in stopt dan weten wij zeker dat het helemaal goed komt.

Deel dit artikel


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!