Ga naar content
Alle artikelen

Onze BBQ kruiden zijn veilig voor 24 allergenen

Bij Simply Spices vinden wij het belangrijk dat mensen samen kunnen genieten van eten. Het moment om samen te eten in de zomer is bij de BBQ. Maar voor mensen met een voedselallergie is het niet altijd makkelijk om gezellig mee te eten, lang niet alle ingrediënten zijn vrij van allergenen. Daarom hebben wij een hele lijn aan BBQ kruiden ontwikkeld die veilig zijn voor 24 allergenen.

 

Samen genieten van kruiden

Hoewel onze kruiden veilig zijn voor 24 allergenen hebben we geen enkele compromis gedaan op smaak. Dit zorgt ervoor dat de kruidenmixen vol smaak zitten zodat iedereen kan genieten van dezelfde smaak. Of je nou een glutenallergie, lactoseallergie of geen allergie hebt; met onze kruiden geniet je van dezelfde smaken.

 

Allergeenveilige BBQ kruiden: Van kip tot salade

Wij hebben een divers assortiment aan kruiden die perfect zijn voor bij de BBQ. Zo kan iedereen genieten van de gerechten die je serveert bij de BBQ. Met onze kruidenmix van o.a. paprika, komijn en kardemom geef je kip een licht pikante smaak en mooie oranje kleur. En met onze kruidenmix op basis van basilicum, rozemarijn en peterselie breng je elke salade op smaak.

Simpele gerechten met Simply Spices

Met onze barbecue recepten zet u in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel. De gerechten zijn simpel om te maken, smaakvol en veilig voor verschillende allergenen en diëten. Bekijk bijvoorbeeld ons BBQ recept voor Zomerse Zalmspiesen. De zalmspiesen zijn in 10 -15 minuten klaar, veilig voor diverse allergenen en vooral erg lekker. Of bekijk ons recept voor Radijs Caprese. Deze frisse salade past binnen een vegetarisch dieet, is glutenvrij, notenvrij, smaakvol en bereid in 1 handeling. Met onze allergeenveilige kruiden en recepten maakt u samen barbecueën gezelliger én makkelijker, eet smakelijk!

Deel dit artikel


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!