Ga naar content
Alle artikelen

Nazomeren met Simply Spices

Voor veel van ons is de zomervakantie inmiddels voorbij. Door de corona crisis is dit jaar niet iedereen naar het zonnige zuiden gereden om te genieten van een heerlijke vakantie. Maar de zomer in Nederland was prachtig en veel van ons hebben genoten van een vakantie in eigen land en tuin. De zon scheen veel en er was een ware hittegolf! Om nog niet direct afscheid te nemen van de zomer hebben we in deze blog een aantal lekkere nazomer recepten gezet. Zo kan je nog langer van de zomer genieten! 

Maiskolf a la Simply  

De Simply Spices Maiskolf is het ideale voorafje van de grill! Door de Simply Spices Bami & Nasi kruiden krijgen de maiskolven een lekkere smaak. Als het lekker weer is kan je de maiskolf grillen op de BBQ, maar je kan deze natuurlijk ook in de grillpan op het fornuis klaarmaken!

Surf & Turf  

Een echte Surf & Turf brengt je al snel terug in de vakantie sfeer. Lekker van de BBQ samen met een gepofte aardappel en salade. Kruid de biefstuk en zalm met de Simply Spices Witvis kruiden en de gamba’s met de Bami & Nasi kruidenmix. Een smakelijke combinatie!

Simply Shoarma

Er gaat niks boven een lekker broodje shoarma! En al helemaal niet boven een broodje Simply Shoarma! Het vlees kruid je met Simply Spices Gehakt Twist kruidenmix en bak je in een koekenpan of op de BBQ plaat! Samen met een rood uitje en een lekkere scheut knoflook saus!

BBQ Pizza

Pizza is natuurlijk altijd goed! Zeker als je even terug wilt naar die Italiaanse zomer! De Simply Spices Pizza kan zowel op de BBQ als in de oven. De pizza is belegd met veel groente, ham, mozzarella en de Simply Spices Salade kruidenmix. Bella Italia!

Ananas van de grill

En om dan nog even tropisch af te sluiten deze Ananas van de grill! Door de ananas voor het grillen te bestrooien met de Simply Spices Rode Kool kruidenmix geef je de ananas een spicy smaak! Even goed grillen op de BBQ of in een grillpan op het fornuis! Heerlijk met een bolletje vanille-ijs.

 

Deel dit artikel


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!