Ga naar content
Alle artikelen

Het BBQ seizoen is van start!

De afgelopen week was het zonnetje al veelvuldig te zien in de Hollandse tuinen. Het kwik stijgt en des te meer reden om de BBQ weer uit je schuur te plukken. Want de komende weken lijkt het weerbeeld perfect te zijn voor een heerlijke BBQ thuis in de tuin.

De huidige maatregelen zorgen ervoor dat we allemaal meer aan huis gekluisterd zijn. Met het gezin, je partner of alleen is het dus zaak er alsnog een gezellige en bovenal smaakvolle boel van te maken. Hoe kan dat beter dan lekker de BBQ aan te steken! Verwen jezelf net even iets meer door je vlees, vis en groente bij de versspecialist te halen en maak het smaakvol en veilig door het gebruik van de Simply Spices kruidenmixen.

Bij Simply Spices zijn we dol op BBQ’en! Daarom delen we maar al te graag onze BBQ inspiratie met jou. Dus schud die smaakpapillen wakker en bekijk de volgende recepten zodat jouw BBQ hart sneller gaat kloppen! Bon Appetit!

Gespiesd!

Een BBQ zou geen BBQ zijn zonder wat lekkers op een stokkie! De welbekende spiesjes, ze zijn er natuurlijk in allerlei variaties. Wij geven je een paar smakelijke suggesties!

De gouwe ouwe: een sateetje van de haas. De kunst van een typische varkenshaas saté zit hem in het marineren. Simply Spices Varkensvlees kruidenmix gecombineerd met ketjap en knoflook maakt deze smaak.

Kip met een twist: Deze kip spek spies heeft een lekkere twist. Niet alleen gebruik je hiervoor de Kip Twist kruidenmix van Simply Spices, maar er zit ook een fruitige verrassing in deze spies!

Vis op stok: Natuurlijk mag een stukje vis niet ontbreken tijdens jouw BBQ. Deze zomerse zalmspiesen smaken verrukkelijk.

Salades

Naast zo’n lekker stukje vlees of vis hoort natuurlijk een verfrissende salade. Ook daar hebben we aan gedacht!

Zoete aardappelsalade: Een aardappelsalade mag niet ontbreken bij een BBQ. Deze aardappelsalade is net even iets anders, namelijk met zoete aardappel. Samen met een frisse yoghurt dressing is dit een salade om je vingers bij af te likken!

Caprese: Een originele caprese met een knapperige twist. Door radijs te gebruiken geef je deze salade echt een bite! Lekker fris bij een stukje vlees of vis.

Deel dit artikel


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!