Ga naar content
Alle artikelen

Grilling & Chilling Veggie

Het houdt niet op met de zonnestralen deze zomer. En daar moeten we het natuurlijk van nemen.

En dus steken we de grill weer eens aan voor wederom fijn barbecueën. Maar dit keer gaan we voor een andere stijl. We go veggie.

Want hoe graag we ook grillen, met zo’n fijne warme zomer is meer afwisseling geen overbodige luxe. Dagelijks bij de BBQ is natuurlijk heerlijk, maar elke dag (veel) vlees op je bord is niet voor iedereen. Bovendien is het niet goed voor je.

Simply Spices liet zich inspireren door een leuke opmerking op ons Facebook-account. Onder één van onze smaakvolle, eenvoudige recepten (Wrap met Kip) plaatste iemand de reactie dat Plant-based mooier had gestaan. Die insteek stond ons aan! Positief – niet afkeurend naar vlees – maar wel met een duidelijke mening.

De missie van Simply Spices is iedereen laten genieten van mixen die smaakvol en eenvoudig zijn. Ons allergenenbeleid maakt die missie mogelijk. Eters met verschillende principes of voorkeuren inspiratie bieden, past daar bij.

En dus: een BBQ vol groentespiesen (en wok groenten), vegetarische salades, maïskolven (geniet nog even van de Hollandse Suikermais!), veel fruit (ook gegrilld). We delen een paar toppers met je!

Kijk bijvoorbeeld even naar ons recept voor heerlijke frisse fruitsalade met watermeloen en munt óf Radijs Carprese (met Mozerella).

Ook aan te raden: deze kaasspread, lekker op een stokbroodje. En ieders favoriet afgelopen weekend: deze Zoete Aardappelsalade. En ook een topper – die lekker vult: Griekse rijstsalade.

Is deze BBQ right up your alley? Laat ons dat weten dat je blij bent met deze insteek!

Deel dit artikel


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!