Ga naar content
Alle artikelen

De oer-Hollandse gehaktdag

De Nederlandse eetcultuur

In Nederland is de eetcultuur nooit zo spannend geweest, maar in ons koude kikkerlandje beginnen we steeds meer te laten zien op culinair gebied.

Mensen zijn thuis steeds bewuster bezig met eten. Nederlanders beginnen meer uitgebreid te koken en meer te experimenteren.

Je hoeft niet ver te zoeken om lekker eten te kunnen maken

De Hollandse pot begint helemaal hip te worden en dat is ook te zien bij Simply Spices. De gehaktballen zijn hiervoor een perfect voorbeeld.

Simpele gerechten met Simply Spices

Met onze kruiden kan je verschillende recepten met gehaktballen op smaak brengen waar iedereen van kan genieten. Wij hebben een divers assortiment aan kruiden die perfect zijn voor de gehaktballen waarbij je met onze recepten in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel zet. Hieronder hebben we 3 recepten voor je op een rijtje gezet.

1. Griekse gehaktballetjes

De oer Hollandse gehaktbal kan ook in Griekse stijl bereid worden. Wij hebben een heerlijk en makkelijk te bereiden recept samengesteld die je zeker eens moet proberen.

Bekijk recept voor Griekse gehaktballetjes

2. Gehaktballetje anders

Onze traditionele gehaktbal kan je op verschillende manieren maken. Wij hebben daarom voor jou wat anders samengesteld. Deze moet je ook geprobeerd hebben.

Bekijk recept voor gehaktballetje anders

Gehaktballetje anders - Recept met allergeenvrije kruiden

3. Gehaktballen met een twist

Voor dit recept hebben we heerlijke Simply Spices gehakt twist kruiden toegevoegd. Ook deze kruiden zijn zeker het proberen waard.

Bekijk recept voor gehaktballen met een twist

Gehaktballen met een twist - Kruiden van Simply Spices

 

Deel dit artikel


Heeft u vragen of opmerkingen?


Heb je nog vragen over de kruidenmixen van Simply Spices, stuur deze dan naar ons via onderstaande button!